Shoppen voor mannen

Het is natuurlijk een cliché en in veel gevallen helemaal niet waar, en dan spreek ik uit eigen ervaring, maar je hoort altijd dat mannen niet van shoppen houden. Wat ik zelf denk is dat dit helemaal uit context getrokken is, en dat mannen wel degelijk van shoppen houden, want laten we eerlijk zijn, wie houd er nu niet van om zichzelf te verwennen met nieuwe kleding, schoenen een nieuwe tv, radio of wat dan ook. Ook mannen zijn gek op shoppen, alleen doen dit anders dan vrouwen. En dit is nu net de reden waarom dit uit z,n verband wordt getrokken.

Shoppen voor heren.

Je kent het beeld wel, van de winkelstraat waar je vaak mannen buiten voor de deur ziet wachten terwijl de vrouw binnen aan het shoppen is. Waarom is dit? natuurlijk zijn er mannen die echt niet van shoppen houden, maar zo zijn er ook veel vrouwen die absoluut niet van shoppen houden en het meer als ongemak en tijdsverspilling zien, maar het beeld van de man die buiten staat te shoppen voor mannenwachten is toch echt wel overdreven. Er kunnen namelijk meerdere reden voor zijn, je kunt tenslotte niet in iemand zijn gedachten kijken, wel is het zo dat mannen veel praktischer zijn en dus ook tijdens het shoppen veel sneller weten wat ze willen, en gaan daarom direct op hun doel af. Vrouwen vinden het gewoon leuk om te shoppen en daarbij zit een groot gehalte “window licken” Ze nemen graag de tijd om van alles te passen en te bekijken, om vervolgens met iets of helemaal niets weer naar buiten te gaan.

Wat je ook vind van dit cliché, er is nu de perfecte manier voor mannen om te shoppen, en niet alleen voor mannen maar voor iedereen. Je kunt nu namelijk met elk budget vanuit je luie stoel genieten van een online personal shopper. Zeker voor de hardwerkende man, die geen zin heeft om uren kwijt te zijn aan winkelen opzoek naar een nieuwe outfit is dit een uitkomst. Er zijn namelijk bedrijven die een zogenaamde kledingbox aanbieden, deze kledingbox wordt door een personal shopper helemaal op maat samengesteld op basis van jouw wensen en smaak, dit gaat vaak na het invullen van een vragenlijst of en een persoonlijk telefoon gesprek.

Stijlexperts.
Zo Stijlexpert leert jou op deze manier kennen, en komt er zo achter waar je wel of niet van houdt, wat je maat is, welk budget je wilt besteden en alle andere relevante informatie om een perfecte nieuwe outfit voor je samen te stellen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is naar de website te gaan, je aanmelden, de vragenlijst invullen of een persoonlijk gesprek aangaan met de stijlexpert en je bent klaar. Vanaf hier gaat de expert aan de slag en stelt een mooie combinatie van nieuwe kwaliteitskleding samen en bezorgd deze gratis bij je thuis. Nu kun jij vanuit de comfort van je eigen woning deze kleding passen en bepalen wat je houdt en wat je niet wilt hebben, pas hierna betaal je en heb jij een nieuwe broek, schoenen, trui, colbert of misschien wel een complete outfit.

Welke websites?
Waar kun je deze kledingbox diensten vinden? Er zijn er nog niet heel veel, maar er zijn er wel meer voor mannen dan voor dames. Mannen kunnen terecht bij The Cloakroom, Outfittery en House Of Einstein en voor dames zijn er de kledingbox diensten als B-Dressed en Scottybons. in principe werken al deze kleding diensten op dezelfde manier volgens het zelfde concept, bij de een werken ze alleen met een vragenlijst, bij de ander een combinatie van een lijst en een persoonlijk gesprek of alleen de laatste.

Of je nou een personal shopper in dienst hebt, of dat je gebruik maakt van een online personal shopper, mijn ervaring is dat de tweede optie de meeste voordelen heeft, zo bespaard het je ontzettend veel tijd, je betaald pas achter af nadat je je keuze hebt gemaakt, je wordt elke keer opnieuw gestyled, en indien je vaker bij hetzelfde bedrijf besteld, wordt er elke keer rekening gehouden met wat je eerder besteld hebt en wat daarbij past qua stijl. Je betaald niet voor de personal shopper, deze is in het laatste geval helemaal gratis en betaald alleen de kleding, die niet duurder zijn dan de retail prijzen die je ook in de winkel tegenkomt.

op deze website kun je een mooi overzicht vinden van de verschillende diensten voor zowel mannen als vrouwen, hoewel er meer bedrijven zijn voor heren dan voor dames, zijn bijna alle personal shoppers en kleding stijlexperts vrouwen met een opleiding in de mode en fashion. op de verschillende

Dit vind je misschien ook leuk...