Parfum zeer belangrijk voor mannen

Uit onderzoek is gebleken dat parfum een grote rol speelt in het liefdesleven wat een man te wachten staat. Veel vrouwen geven namelijk aan dat ze de parfum van een man een erg belangrijke factor vinden. “Je kan er dan nog zo aantrekkelijk uitzien en gekleed zijn, maar als je onaangename geurtjes met je meeneemt is dat voor mij een afknapper”, volgens veel vrouwen. In dit bericht een aantal aansluitende tips voor het gebruik van parfum voor mannen.

Welke parfum?

Het is voor veel mannen een probleem, welke parfum zal ik dan nemen? Opzich een begrijpelijk probleem aangezien er gigantisch veel soorten parfum op de markt zijn. Om de keuze een stuk gemakkelijker te maken is op deze website een overzicht te zien van alle soorten parfum en is deze ingedeeld in categorie├źn.

Hoe gebruik ik deze het beste?

Als je dan een goede parfum gevonden hebt, is het nog wel zaak deze op de juiste manier te gebruiken. Veel mannen spuiten het luchtje bijna halfleeg over het hele lichaam. Dit kan effectiever! Het is namelijk bewezen dat als je 1 of 2 spraytjes parfum in je haren spuit, dat de geur veel langer mee gaat dan wanneer je deze gewoon in je nek spuit. Aan 1 of 2 spraytjes in je haar heb je dus altijd genoeg! Hierdoor zul je altijd goed ruiken en minder snel een nieuwe moeten kopen!

Dit vind je misschien ook leuk...