Mannenmode tips!

Veel mannen vinden het moeilijk om up-to-date te blijven met de nieuwste fashion trends, of hebben er moeite mee om de juiste kleding te vinden of te combineren.

Ze kiezen daarom vaak voor dezelfde, en gemakkelijke opties als het op kleding aankomt.

Maar niets is natuurlijk zo aantrekkelijk als een stijlvolle en goed geklede man. Wij zetten wat tips op een rijtje om er net wat stijlvoller uit te zien! Hopelijk wordt het zo gemakkelijk voor je, wanneer je weer heren kleding gaat aanschaffen!

 

Tip 1: Laat je T-shirt maar in de kast hangen.

Veel mannen kiezen er dagelijks voor om een T-shirt aan te trekken. Niets mis mee natuurlijk, ze zitten lekker, goed te combineren, je kunt ze vinden in alle kleuren en maten, met een printje of met je favoriete logo erop, opties genoeg; perfect dus eigenlijk. Maar, is een T-shirt eigenlijk wel stijlvol? Natuurlijk is het prima om zo nu en dan een T-shirt aan te trekken, maar om je hele look iets stijlvoller te maken kun je bijvoorbeeld afwisselen met een polo.

Een polo ziet er door het model en door de stof die vaak gebruikt wordt al een stuk verfijnder uit, zo zou het je hele look veranderen. Ook met polo’s valt er veel af te wisselen, van zwart, wit tot roze of een printje.

Tip 2: Investeer in tijdloze kledingstukken

Natuurlijk is het leuk om een beetje bij te blijven met de laatste trends, maar het is nog veel belangrijker om een paar tijdloze kledingstukken te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een trenchcoat of een pak. Deze items zijn misschien wat duurder, maar je zult er langer plezier van hebben, én je zult er altijd goed uit zien!

Tip 3: Kies voor kwaliteit

Als je niet veel om je kleding geeft, dan is het logisch dat je voor de goedkopere optie gaat. Maar als je er wat stijlvoller uit wilt zien, zou je wel wat meer moeten uitgeven. Kwaliteit heeft nou eenmaal een prijskaartje. Om de beste keuzes te maken, bijvoorbeeld als je  herenkleding online shopt, kijk dan naar de beschrijving van het product, meestal staat daar wat voor materiaal er is gebruikt, wat de exacte maten zijn en wat de pasvorm is. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste maat en kwaliteit aanschaft.

Tip 4: Ontwikkel je eigen stijl

Hou je veel van printjes, of ben jij juist meer van de donkere effen kleuren?

Het maakt niet uit wat je voorkeur is, als je er maar iets mee doet! Blijf dicht bij jezelf en ontwikkel je eigen stijl. Wanneer jij je comfortabel voelt in de kleding die je draagt, zou je meer zelfvertrouwen uitstralen.  Een zelfvertrouwen is de key!

Dit vind je misschien ook leuk...